Før DKK 1.199,00
DKK 1.049,00
SparDKK 150,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Videreudvikling af den populære Power sadel
2. Body Geometry design, til både mænd og kvinder
3. Titanium rails

Vi kan næsten ikke sige det tit nok: For at kunne cykle godt, skal du sidde godt på cyklen! Det lyder måske indlysende, men alligevel er det i høj grad værd at huske på. Hvis du skal sidde på cyklen i mange timer ad gangen, f.eks. under et landevejsløb, eller ved langvarig træning, kan en forkert sadel ødelægge meget. Dine sædemuskler kan blive unødigt ømme, for ringe blodtilførsel kan få dele af din krop til at `sove´, og i værste fald kan du redde dig et smertefuldt sadelsår, som hurtigt kan komme til at påvirke din performance i negativ retning.

Det gælder derfor om at anskaffe sig en god sadel. Kast f.eks. et nærmere blik på Power Arc Expert fra den amerikanske gigant-virksomhed Specialized.

Power Arc Expert er en videreudvikling af den meget populære Power Arc sadel. At gøre gode ting bedre kan jo være lidt af en udfordring. Men vi må sige, at folkene hos Specialized har formået at løfte opgaven!

Power Arc Expert er en anelse kortere end mange traditionelle sadlerne, og giver en fantastisk støtte til sidde-knoglerne. Den har, ligesom mange andre sadler, en stiv skal i understellet, og er polstret med level 2 PU-skum. Desuden er den rundere i designet end den tidligere Power sadel. Den runde facon giver en bedre pasform. Sadlen er naturligvis designet med Body Geometri, og kan i øvrigt bruges af både mænd og kvinder.
Power Arc Expert har ultra-lette, stærke titanium rails, og er naturligvis SWAT-kompatibel.

Køb denne lækre landevejssadel på Cykler.dk, og spar 240 kr. i forhold til vejl. udsalgspris.

•Størrelse: 143mm, vægt: 243g
•Størrelse: 155mm, vægt: 256g
•Størrelse: 168mm / vægt: 258g

Se videoen og lær mere om Body Geometry