Før DKK 1.299,00
DKK 979,00
SparDKK 320,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker sadel til de lange ture
2. Stiv, carbon-forstærket skal
3. Titanium-rails

Hvis du elsker at køre lange landevejs-etaper, ved du, at hver eneste lille detalje tæller. Her betyder performance (næsten) alt! Og alligevel er der ingen der ønske at gå på kompromis med komforten. Du kan være uheldig at redde dig et sadelsår, eller dine sædemuskler kan blive unødigt trætte og anspændte. Den slags ting er ødelæggende, både for cykel-glæden og for din evne til at yde dit bedste. Derfor skal du altid sidde godt i sadlen, uanset, hvor hidsigt, du tramper i pedalerne. De forstår ingeniørerne hos den amerikanske producent Specialized. Derfor har de skabt den super smarte Power Expert sadel!

Sadlen er bygget op omkring en stiv, carbon-fortærket skal, med meget lette og stærke titanium-rails. Ligesom så mange andre fede sadler fra Specialized er den skabt ved hjælp af Body Geometry design, så den kan anvendes af både mænd og kvinder. Denne teknologi er med til at sikre tilstrækkelig blodforsyning til de særligt følsomme arterier. Det let støttende PU-skum (level 2 polstring), giver øget komfort på de længere ture. Og den lange og brede kanal ned gennem midten af sadlen giver optimal støtte til halebenet.
Sadlen leveres med et let, stærkt og vandafvisende overtræk, der forlænger sadlens levetid.

Specialized Power Expert sadlen er naturligvis SWAT-kompatibel, så du får mulighed for at tilføje en integreret opbevarings-løsning.

Det er naturligvis ikke sadlen alene, der gør nogen til verdensmester. Men med den lækre Specialized Power Expert på en god racercykel er du klar til at erobre den endeløse landevej. Resten afhænger sådan set af dig!

Og slutteligt må vi heller ikke glemme, at du, lige nu, kan spare 250 kr. på denne fantastiske sadel!

143mm: 233g
155mm: 235g
168mm: 238g

Se videoen og lær mere om Body Geometry