Før DKK 949,00
DKK 799,00
SparDKK 150,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. MIMIC-teknologi
2. Fantastisk sadel til kvinder
3. Cro-mo rails

I cyklingens barndom var selve det at sidde på en cykel et problem for mange kvinder. Derfor opfandt man damecyklen, med det nedad-bøjede overrør, som var mere praktisk for en kjole-klædt kvinde. Men dermed var de kvindelige cyklisters trængsler langtfra forbi! Faktum er nemlig, at det er de færreste sadler, som er designet således, at de passer til den kvindelige anatomi.

Men heldigvis er der håb forude! Og ikke overraskende er det den amerikanske gigant Specialized, som cykelglade kvinder verden over skal takke.

Power Comp sadlen med MIMIC-teknologi må bestemt siges at være noget af en nyskabelse. MIMIC-teknologi betyder, at sadlen er designet således, at den former sig efter kroppens kroppens geometri, og altid giver perfekt støtte. Det innovative flerlags-materiale fordeler belastningen, så der altid opretholdes ligevægt. Derved undgår du, at dele af din krop kommer til at `sove´.

Ved Power Comp med MIMIC kombineres denne fantastiske teknologi med alle de fede detaljer, som vi kender fra den almindelige Power Comp sadel, såsom hule cro-mo rails, og skøn lever II polstring, som giver optimal komfort, selv når du skal tilbringe mange timer på cyklen.

Sadlen er naturligvis SWAT-kompatibel, så der er mulighed for et aerodynamisk opbevaringsrum under sadlen.

Og lad os så ikke glemme, at denne dejlige sadel er yderst rimelig i pris. For kun 849 kr. får du en sadel, som giver fantastisk komfort, kombineret med god performance, og som holder langt ud i fremtiden.

Med denne sadel monteres på cyklen den sporty kvinde godt kørende!

Vægt:
•155 mm: 224g
•168 mm:226g
143mm: 223g
155mm: 224g
168mm: 226g

Se videoen og lær mere om Body geometri