Før DKK 1.249,00
DKK 999,00
SparDKK 250,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. MIMIC-teknologi
2. Cro-mo rails
3. SWAT-kompatibel

Hos den amerikanske gigant-virksomhed Specialized bliver de ved og ved med at udvikle nye cykelsadler og/eller videreudvikle deres eksisterende modeller. Og det er vi glade for! Selv på de bedste produkter er der nemlig altid plads til forbedringer. Og komfort og performance kan vi aldrig få for meget af, når vi dyrker den cykelsport, som vi alle elsker så højt.

I vore dage er en cykelsadel (heldigvis) ikke bare en cykelsadel! Og den innovative Specialized Phenom Expert med MIMIC er bestemt heller ikke, som cykelsadler er flest. MIMIC-teknologien bygger på et flerlags-materiale, som af sig selv tager form efter din krop, så du, ganske automatisk, får optimal støtte de steder, hvor du har brug for støtte.

Sadlen er naturligvis designet efter Specializeds patenterede Body Geometry, program, som er videnskabeligt testet, så det letter blodforsyningen til særligt sensitive arterier. Derved risikerer du ikke så let, af nogen områder af din krop kommer til at `sove´.

Phenom Expert med MIC har lette, solide Cro-mo rails, samt en level II padding, som giver god komfort, hele dagen lang, samtidig med, at du stadig har en god føling med sadlen.

De Specialized-sadler, der er udstyret med MIMIC, markedsføres ofte specifikt til kvinder. Men vi mener dog, at de også sagtens kan bruges af mænd. Du bør vælge sadel efter, hvad du synes, passer til dig. Til syvende og sidst er det jo dig, der skal sidde i sadlen!

•Phenom Expert med MIMIC er SWAT-kompatibel, hvilket betyder, at du kan montere SWAT-opbevaringsenheder under sadlen.

Se videoen og lær mere om Body geometri