Før DKK 1.199,00
DKK 1.075,00
SparDKK 124,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Body Geometry design
2. Perfekt til lange MTB-ture
3. Titanium rails

Lad os bare være ærlige: Vi har alle prøvet at have sadelsår. Og ingen af os kan lide det! Du kan være nok så hardcore, men et smertefuldt sadelsår vil altid trække din performance i den gale retning. Der er mange ting, du kan gøre for at forebygge sådanne gener, men helt basalt starter det med, at du skal have en ordentlig sadel. På den måde forebygger du både sadelsår og unødig træthed.

Phenom Expert er en high performance MTB-sadel fra den amerikanske gigant Specialized. Den er designet specielt til dig, der lever og ånder for at køre MTB, og som elsker at tilbringe mange timer på cyklen.

Sadlen har en carbon-forstærket skal, og dens ydersider er designet til at tilpasse sig kroppens bevægelser (Adaptive Edge teknologi). Det giver øget komfort på de lange ture. De stærke og lette skinner er af titanium. Derved adskiller Expert Phenom sig fra nogle af de lidt billigere Specialized sadler. Sadlens bagside er afrundet, for at gøre det lettere at komme bagom sadlen, når de stejle nedkørsler skal forceres.  

Midt på selve sadlen finder du en smart gennemskæring, som giver øget blodgennemstrømning og optimal komfort. Phenom Expert har desuden level 2 polstring (PU-skum). Ved snuden af sadlen er der en besætning af et lavfriktions-materiale, som øger din mobilitet på sadlen. Mange må sige, at folkene hos Specialized har tænkt på alt!

Under sadlen kan der monteres SWAT-kompatible mounts, så du får aerodynamisk, integreret opbevaringsplads.  

I øjeblikket kan du spare hele 250 kr. på denne lækre sadel.

Se videoen og lær mere om Body Geometry