Før DKK 1.199,00
DKK 1.099,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Skøn sadel til landevejen
2. Body Geometry design
3. Cro-Mo rails

Det kommer næppe bag på ret mange, at landevejscykling er en krævende sport. Ofte sidder d på cyklen i mange timer ad gangen, og lige så tit læner du dig fremover, for at opnå en kørestilling, der er så aerodynamisk som muligt. At forene en så høj graf af performance med komfort er ikke altid let. Er desto mindre er det lige præcis, hvad folkene hos den amerikanske producent Specialized har gjort med den lækre sadel, der har fået navnet Romin EVO Expert.

Her får du en sadel, som er både solid, let om komfortabel. Ligesom mange andre af Specilizeds sadler er den udstyret med super lette, stærke cro-mo rails. Det lange, kurvede design er som skabt til `aggressive´ positioner, hvor du virkelig tramper igennem i pedalerne, for at give konkurrenterne baghjul. Midt i sadlen finder du Body Geometry udskæringen, som sikrer tilstrækkelig blodtilførsel til de mest sensitive arterier. Denne sadel kan i øvrigt anvendes af både mænd og kvinder.

Sadlen har level 2 polstring. Det giver en mere `direkte´ føling med sadlen, men yder stadig en vis støtte. Sammen med sadlen får du et let, stærkt og vandafvisende Micromatix-cover, som beskytter sadlen, så den holder længere.
Specialized Romin EVO Expert gel sadlen er selvfølgelig SWAT-kompatibel, så du kan få et smart og aerodynamisk opbevaringsrum under sadlen.

Og glem så ikke, at vi i øjeblikket sælger denne lækre sadel 250 kr. under vejledende udsalgspris. Og en god handel skal man jo aldrig lade gå fra sig.  

Tilbage er sådan set kun at ønske dig god vind på landevejen!

Sadlen vejer 269g (143mm)

Se videoen og lær mere om Body Geometry