Før DKK 2.099,00
DKK 1.849,00
SparDKK 250,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og aerodynamisk sadel, bygget til fart og komfort.
2. Body Geometry design, til både mænd og kvinder
3. Fact carbon rails

Du er med i et landevejsløb, og opløbet er i gang. Det er nu eller aldrig! Du giver alt, hvad du har i dig, for at slippe forbi de sidste forankørende, og komme først over målstregen, der nærmer sig ret forude.  

I en sådan situation betyder hver eneste lille detalje noget. Din krop skal være i absolut topform, og hver eneste lille ting ved din cykel skal bare `spille´!

Og alligevel skal du ikke gå ned på komfort. Det er nemlig en misforståelse, at performance altid behøver være noget, man opnår på bekostning af komforten. Ofte er det tvært imod sådan, at hvis du sidder godt på cyklen, er du også i stand til at yde mere. Hvis du jagter medaljer (eller `bare´ gerne vil have mest muligt ud af din cykel-træning), kan en god sadel derfor, bogstaveligt talt, være guld værd. Og hvis du vælger Romin EVA Pro fra den verdenskendte producent Specialized, er du godt på vej.

Romin EVO Pro er en ultralet sadel, som, ved hjælpe af Specializeds eget Body geometry design, er udformet, så den passer til både mænd og kvinder, og sikrer tilstrækkelig blodtilførsel til kroppens mest sensitive områder. Et carbon-forstærket understel og en lækker level 2 polstring giver dig en meget solid sadel, hvor komforten er i top. De lette og stærke rails er fremstillet i FACT carbon, det samme materiale, som Specialized anvender til stellet på mange af deres dyrere cykler.

Sadlen har et langstrakt og kurvet design, som sikrer optimal kraftoverførsel og fin komfort, samtidig med, at du stadig kan bevæge dig frem og tilbage på cyklen. Desuden er Romin EVO Pro designet med særligt blik for den aerodynamik, som er så vigtig, når det skal gå hurtigt.

SWAT-komptabile mounts kan monteres under sadlen, hvilket tillader en aerodynamisk og integreret opbevaringsplads.
•Størrelse: 143mm , vægt 205g
•Størrelse: 155mm , vægt 208g
•Størrelse: 168mm , vægt 217g
•Bemærk venligst at oversized carbon rails, 7x9mm, ikke er kompatible med sadelpinde, hvor bespændingen sker fra siden, disse er beregnet til 7 mm, runde rails.

Hos Cykler.dk sparer du lige nu hele 500 kr. på denne super lækre sadel!

Se videoen og lær mere om Body geometri