Før DKK 3.100,00
DKK 2.799,00
SparDKK 301,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Landevejssadel af højeste klasse
2. Mirror-teknologi for sublim komfort
3. Rails i FACT carbon

Når du virkelig lever og ånder for landevejscykling på højt plan, så skal hver eneste lille detalje bare spille 100%. Det gælder ikke mindst sadlen, hvor du jo trods alt skal tilbringe mange timer.

Derfor er Specialized S-Works Romin EVO m. Mirror værd at kaste et blik eller to på. Takket være Specialized unikke Body Geometry design er denne saddel lavet til at sikre tilstrækkelig blodforsyning til de bløde områder på bagdelen, så du slipper for den meget generende `sovende´ fornemmelse. Desuden har man erstattet traditionel skumgummi med den unikke mirror-teknologi, som bevirker, at sadlen former sig efter din anatomi, hvilket aflaster sæde-knoglerne med op til 20%. Denne revolutionerende teknologi er udviklet ved hjælp af 3D-print af flydende polymer, som kan formes på måder, som ville være utænkelige, hvis man anvendte skum.

Sadlen er udstyret med lette og stærke oversize rails i FACT carbon.

Med Specialized S-Works Romin EVO m. Mirror får du derfor ikke alene en sadel, der performer på højeste niveau. Du får også en sadel, som tager komforten til helt nye højder.

Skal du vinde løb med denne sadel? Det er selvfølgelig helt op til dig. Det bliver i hvert fald ikke sadlen, der kommer til at forhindre dig i det!

Se mere om mirror-teknologien i videoen herunder.