Før DKK 979,00
DKK 799,00
SparDKK 180,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Cro-mo rails
2. Level 2 polstring
3. Innovativ MIMIC teknologi

Mennesker er forskellige, både anatomisk og på mange andre måder. Sådan har det været, lige siden de første mennesker satte deres fødder på jorden. Siden dengang har evolutionen sådan set ikke ændret den menneske anatomi ret meget, overordnet betragtet. Men derfor kan de små, individuelle forskelle jo godt have en betydning i dagligdagen.

Hvis du holder af at cykle, har du sikkert tit ønsket dig en sadel, der af sig selv tog facon efter din krop, så du altid var sikret den bedst mulige komfort. Det gælder måske ikke mindst, hvis du er kvinde. Måske har du tænkt, at en sådan sadel aldrig ville komme på markedet. Men så må du tro om igen, for her er den!

Hvor andre ser problemer, eller sågar umuligheder, ser ingeniørerne hos den amerikanske producent Specialized udfordringer, der skal overvindes.  Og dette mindset har jo sikkert været medvirkende til at gøre Specialized til én af de helt store spillere på verdensmarkedet for cykler og udstyr!

Denne nye udgave af den i forvejen meget populære Phenom Comp sadel er udstyret med den innovative MIMIC-teknologi. Der bygger på et blødt lag af materiale i sadlen, som former sig efter din krop, så belastningen udlignes. Det betyder, at du slipper for ømhed og `sovende´ fornemmelser i de dele af din krop, der er i kontakt med sadlen. Komforten forbedres yderligere af den patenterede Body Geometry tilgang, der sørger for tilstrækkelig blodforsyning til følsomme områder.  

Sadlen har hule, stærke cro-mo rails, samt level 2 polstring, som giver god komfort, uden at du mister den meget `direkte´ føling med sadlen.

OBS: Selv om sadler med MIMIC ofte markedsføres som specielle kvinde-sadler, så er der intet i vejen for, at de kan bruges af mænd. Det handler om at vælge den sadel, man selv synes, passer til én. Og så er det da også værd at nævne, at Phenom Comp med MIMIC ikke koster en bondegård!

Se videoen og lær mere om Body Geometriy