DKK 719,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Solid og komfortabel MTB/trail-sadel
2. Body Geometry Design til bade mænd og kvinder
3. SWAT-kompatibel

Uanset, hvilken form for cykling, du foretrækker at dyrke, skal du sidde godt på cyklen, for at kunne cykle godt. Det gælder måske ikke mindst, hvis du er MTB-entusiast. På skovstier og MTB-spor kommer du uvægerligt ud for bump og vibrationer. Og hvis du så ikke har en ordentlig sadel på din cykel, vil både din performance og din cykel-glæde hurtigt dale. Et generende sadelsår kan hurtigt tage motivationen fra selv den mest entusiastiske cykel-atlet.

Heldigvis er det muligt at få en god og komfortabel MTB/trail-sadel, uden at skulle ud og ofre en mindre formue. Henge Comp er en super lækker sadel fra amerikanske Specialized. Dens brede og flade udformning giver dig optimal kontrol, imens lavfriktions-materialet gør af- og påstigning til en leg. Sadlen er (selvfølgelig) fristes man til at sige, udformet ved hjælp af Specializeds eget Body Geometry design. Den er laboratorie-testet til både mænd og kvinder. Ligesom andre Specialized sadler er den designet til at sikre den fornødne blodgennemstrømning til særligt sensitive områder.

Henge Comp er bygget op omkring en både let og stærk carbon-forstærket skal. Og EVA-skummet giver ekstra komfort på de lange ture. Sadlen er udstyret med de velkendte lette og stærke hule Cro-Mo skinner, samt level 3 polstring, som giver en helt enestående vibrations-dæmpning.  

Specialized Henge Comp er naturligvis SWAT-kompatibel, så den kan anvendes sammen med opbevarings-kits. Som f.eks. Specializeds egen Mountain Bandit.

Denne lækre MTB/trail-sadel fås i to forskellige størrelser: 143 mm, som vejer 252g. Og 155 mm, som vejer 258 gram.
Hos Cykler.dk kan vi kun anbefale Specialized Henge Comp. Sadlen, som hverken slider unødigt på din hud eller på din pengepung!