DKK 699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Slank og elegant sadel til kvinder
2. Level 3 polstring
3.  Body Geometry design

For at kunne cykle godt, skal du sidde godt på cyklen! En god sadel betyder derfor meget. Er sadlen ikke god nok, falder din performance hurtigt, og du kan få generende sadelsår, som kan tvinge dig til at begrænse eller udsætte din cykel-træning.

Stadig flere kvinder begynder at interesserer sig for cykling. Og det er bestemt en glædelig udvikling. Som kvinde har du naturligvis brug for en sadel, der er tilpasset den kvindelige anatomi. Hvis du gerne vil have en god sadel, men ikke ønsker at ofre en mindre formue, kan vi anbefale Lithia Comp Gel sadlen fra den amerikanske gigant Spcialized.
Lithia Comp Gel sadlen er kendetegnet af sit slanke, elegante design, der giver dig god komfort, både på de længere etaper og til almindelig transport-cykling i hverdagen. Specializeds eget Body Geometry design er med til at sikre, at sadlen er tilpasset til kvinder, og at komforten er i top, idet sadlen er med til at sikre tilstrækkelig blodgennemstrømning til særligt sensitive områder.

Sadlen er bygget op omkring en carbon-forstærket skal, med PU-skum og level 3 polstring. Den er forsynet med hule, lette og meget stærke cro-mo skinner, og kommer desuden med et let, stærkt og vandtæt micromatix-overtræk.
SWAT-kompatible mounts er indstøbt i sadlen.

Alt i alt en rigtig lækker, komfortabel og relativt billig sadel til den moderne, sporty kvinde!
Vægt: 168 mm 348 g. 143 mm: 340 gram. 140 mm: 155 mm: 343 gram.  

Se videoen herunder, og lær mere om Body Geometry!