Før DKK 869,00
DKK 699,00
SparDKK 170,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Carbon-forstærket skal og understel
2. Cro-mo rails
3. Let støttende level II polstring

Nogle cykel-motionister undervurderer måske sadlens betydning for deres evne til at performe bedst muligt på cyklen. Det vil være en betydelig fejltagelse, for til syvende og sidst betyder det meget, at du sidder godt. I modsat fald yder du mindre, og i værste fald kan du redde dig et smertefuldt sadelsår.

Specialized tilbyder cykelsadler til ethvert behov. Og du behøver ikke rydde bankkontoen, for at komme til at sidde godt på din cykel.

Hvis du er på udkig efter en rigtig lækker sadel, der giver god komfort, og samtidig kan alt det, en rigtig landevejssadel skal kunne så er Specailized Power Comp et ganske godt bud. Og så må vi heller ikke glemme, at du her får rigtig meget sadel for dine penge.

Power Comp sadlen har et både stærkt og let carbon-forstærket understel. Dette giver sadlen den rette stivhed, samtidig med, at vægten holdes nede. Som noget helt naturligt for Specialized produkter er Power Comp designet i henhold til firmaets helt egen patenterede Body Geometry koncept, og den kan desuden benyttes af både mænd og kvinder.
Polstringen består af let og støttende PU-skum (Level II), som sikrer, at komforten er i top, selv på de længere ture.
Specialized Power Comp har lette og stærke Cro-mo rails, hvilket også er med til at holde prisen nede, i forhold til de dyrere sadler, som ofte har rails af enten titanium eller carbon.

•SWAT-komptabile mounts kan monteres under sadlen, hvilket tillader en aerodynamisk og integreret opbevaringsplads.
•Størrelse: 143mm, vægt 247g
•Størrelse: 155mm, vægt 253g
•Størrelse: 168mm, vægt 256g

Se videoen og lær mere om Body geometri