Specialized S-Works Romin Evo

Før DKK 2.549,00
DKK 2.199,00
SparDKK 350,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Eksklusiv racer-sadel
2. Carbon skal og rails
3. Komfort og performance i et

Når vi taler om produkter fra den amerikanske producent Specialized, så står S-works for absolut eksklusiv kvalitet. En lang række produkter, lige fra dæk, over cykelsko og til cykler i absolut topklasse bærer betegnelsen S-Works.

Hvis du sætter en S-Works Romin EVO sadel på din racercykel, sidder du bedre end de fleste. Og en sadel er naturligvis ikke bare en sadel. Og da slet ikke, når vi taler om sadler til konkurrence-brug og/eller træning på meget højt niveau. Det fascinerende ved denne sadel er, at den på enestående vis kombinerer high performance med sublim komfort. Sadlen gør det faktisk muligt at sidde komfortabelt, samtidig med, at du position er perfekt aerodynamisk.

S-Works Romin EVO er opbygget omkring en let og stiv skal i FACT Carbon. Samme materiale er anvendt til de stærke, ultralette rails. Sadlens lange, kurvede design gør det muligt at sidde godt, selv i meget aggressive positioner. Samtidig har du stadig stor bevægelighed frem og tilbage på sadlen. Den middelhårde level 2 polstring giver dig en meget direkte føling med sadlen, uden at du skal gå på kompromis med hverken støtte eller komfort.

Specializeds eget, patenterede Body Geometry koncept sikrer tilstrækkelig tilførsel af blod til de følsomme områder af din nedre anatomi.
•Størrelse: 143mm , vægt 155g
•Størrelse: 155mm , vægt 165g
•Bemærk venligst at oversized carbon rails, 7x9mm, ikke er kompatible med sadelpinde, hvor bespændingen sker fra siden, disse er beregnet til 7mm, runde rails.
Med Specialized S-Works Romin EVO er du klar til at give konkurrenterne baghjul. Og du kan endda sidde godt imens!

Se videoen og lær mere om Body geometri