Før DKK 2.549,00
DKK 2.249,00
SparDKK 300,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sublim MTB-sadel
2. Skal og rails i carbon
3. Level 2 polstring

Hvis du virkelig lever og ånder for at køre mountainbike, vil du hurtigt opdage, at det er en sport, der stiller store krav, ikke alene til rytteren, men også til materiellet. Hver eneste lille del af din cykel skal derfor være tiptop, hvis de længere ture på MTB-sporene skal være både effektive og fornøjelige. Efter en lang, hård dage i skoven kan du godt gå hen og blive øm i bagdelen, efter de mange hop og bump, som er en del af det at køre på MTB.

Det er (heldigvis, fristes man til at tilføje), mange år siden, at en cykelsadel bare var en cykelsadel. I dag findes der sadler, designet specielt til MTB-ryttere. Kast for eksempel et blik på S-Works Phenom fra Specialized!

Når der står S-Works på et produkt, kan man roligt regne med, at man har fat i noget eksklusivt. Det gælder bestemt også for denne sublime MTB-sadel, som er bygget op omkring en let og stiv skal i FACT carbon, og med lige præcis den rette polstring (EVA-skum) til at give superb komfort på de lange ture. Lette og stærke carbon-rails er nærmest en selvfølge på Specialized-sadler i denne klasse.

På spidsen og enderne af sadlen finder du besætninger af lavfriktions-materiale, som gør det lettere for dig at flytte dig frem og tilbage på sadlen, selv når det går virkelig stærkt.

Vægt:
•143mm: 153g
•155mm: 165g

Bemærk venligst at oversized carbon rails, 7x9mm, ikke er kompatible med sadelpinde, hvor bespændingen sker fra siden, disse er beregnet til 7 mm, runde rails.

Denne sadels ekstremt høje kvalitet afspejler sig naturligvis i prisen. Ikke desto mindre sælger vi lige nu S-Works Phenom 300 kr. under vejl. udsalgspris.

Se videoen og lær mere om Body geometri