Før DKK 399,00
DKK 345,00
SparDKK 54,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Klar punkteringer på få minutter
2. monteres let under sadlen
3. Smart, patent-anmeldt design

Alle cyklister kender til det at punktere. Det sker for enhver, og ikke desto mindre er det lige irriterende hver gang. Man vil gerne give den fuld gas på cyklen, og så skal man forsinkes af et fladt dæk! Når uheldet er ude, og dækket er faldt, gælder det om at have det rette udstyr med på turen, så man hurtigt kan skifte slange, og komme videre.

Til dig, der gerne vil kunne klare en punktering selv, men som ikke har lyst til at slæbe en stor cykeltaske med til lappegrej, har Specialized udviklet Road Bandit. Takket være den patent-anmeldte Road Tube Spool kan Road Bandit monteres direkte under en SWAT-kompatibel sadel. Slangen rulles op, og er godt beskyttet mod slitage fra omgivelserne. En smart velcro-rem holder slange og værktøj på plads. Tingene frigøres med et træk i remmen.

CO2-dyse og dækjern medfølger, imens slange og CO2-patron skal tilkøbes.
CO2-ventilhoved og dobbeltsidet dækjern klikker på plads i holderen, så det opbevares nemt og sikkert. Slut med at tabe slange og værktøj på vejen.
Folkene hos Specialized beviser endnu engang, at de er gode til at gøre livet lidt lettere for alle os, der elsker at cykle. For hvad er skønne end smart udstyr, der oven i købet ikke fylder meget?

Med Road Bandit klarer du en punktering på få minutter, og så er du atter klar til at drøne videre på nye eventyr! Hos Cykler.dk sender vi en venlig tanke til Specialized, der har givet os den smarte lille Road Bandit!

Slange er ikke inkluderet. Find en slange til din cykel HER.