Før DKK 209,00
DKK 183,92
SparDKK 25,08
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Umbraco- Torx og Philips skruebits i flere størrelser
2. Let og smart multiværktøj til cykelturen
3. Nem opbevaring, med glasfiber-forstærket, SWAT-kompatibel boks

Det sker for os alle, at vi kommer ud for små tekniske uheld, når vi er ude at cykle. Uanset, hvor god og velholdt, din cykel er, kan du komme ud for uheldige hændelser, som gør, at du har brug for det rette værktøj, så du let og hurtigt kan komme videre. Der er jo trods alt ingen af os, der gider stå på en landevej og kede os længere end højest nødvendigt, hvis vi kan cykle i stedet for.

Men traditionelt værktøj vejer og fylder. Ekstra vægt gør dig langsommere, og hvis du skal medbringe en stor cykeltaske, kan det ikke undgå at have en negativ effekt på din cykels aerodynamik. Som så ofte før er det amerikanske Specialized, der kommer nødstedte cykel-atleter til undsætning!

EMT 9 Tool er et fikst lille multi-værktøj, designet specielt til cykel-atleter. Her får du hexagonale bits i størrelserne 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, og 8 mm, samt T25 Torx og Philips skrue-bits.

Samtlige bits er lavet i smedejern, og belagt med nikkel, for at modvirke korrosion. Multiværktøjets sider består af aluminium, som er både let og korrosions-bestandigt.

Den lette og smart opbevarings-boks består af glasfiber-forstærket nylon, og kan let monteres under alle Swat-kompatible sadler. Dette giver nem og praktisk opbevaring af værktøjet, der på den måde også er særdeles godt beskyttet mod fugt.

Med Specialized EMT 9 Tool kommer du hurtigt videre efter de små uheld, du let kan komme ud for, når du cykler. Og så må vi ikke glemme prisen! Kun 209 kr. for et multiværktøj, der kan anvendes til et utal af formål, må siges at være særdeles rimeligt!