Specialized Air Tool CO2 Mini Kit - 16g

DKK 289,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Alt, hvad du behøver for at klare en punktering
2. Holder i blød silikone, for montering på sadelpinden
3. CO2-patron medfølger

Forestil dig følgende scenarie: Du har købt en super fed racercykel. Solen skinner, og hver fiber i din krop længes efter at komme ud på den endeløse landevej, hvor du kan give den max gas, og blive et med din nye cykel!
Ja, det lyder skønt, ikke sandt? Lige indtil du konstaterer, at du har et fladt dæk! Intet er mere irriterende, end når en punktering sætter en stopper for din herlige cykeltur. Selv om det er en ærlig sag at punktere, kan man godt komme til at føle sig lidt til grin, når man står og kigger på et fladt dæk, imens de andre suser forbi.  

Især indenfor landevejscykling gælder det om at undgå unødig ekstra vægt. Og når alt andet på din cykel er designet med henblik på at holde vægten nede, og aerodynamikken i top, så ville det da være en stor skam, hvis en smule ekstraudstyr skulle ødelægge det hele! Derfor vil du hurtigt komme til at værdsætte Air Tool CO2 Mini Kit fra amerikanske Specialized. I stedet for at skulle slæbe på en pumpe, får du har en 16-grams CO2-patron, med en dyse, der passer til ventilen på din slange. Et lille pust, og dit dæk er pumpet op.
Desuden medfølger et dækjern, og 2 stk. selvklæbende lapper. Selve holderen er designet i blød silikone, så den ikke ridser din cykel.

Air Tool CO2 Mini Kit er lavet til montering på sadelpinden, og er anvendelig til sadelpinde med en diameter fra 27,2 til 30,9 mm.
Tilbage er kun at ønske dig god medvind på din videre cykeltur!