Specialized Road Tube Spool

Før DKK 159,00
DKK 139,92
SparDKK 19,08
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Klar selv en punktering, let og hurtigt
2. Smart, kompakt design
3. Leveres med CO2-pumpe

Alle cyklister kender det: Man cykler derudad, og pludselig bliver cyklen tung at træde. Et dæk er fladt! Og for en stund er du færdig med at cykle.

Der findes et utal af ting, der kan forårsage en punktering: Især på våd vej er der stor risiko for, at små, skarpe sten kan bore sig ind i dækkene. Og ubetænksomme mennesker smider flasker fra sig, med det resultat, at veje og cykelstier ofte flyder med glasskår.

Det er derfor en kæmpe fordel, selv at være i stand til at ordne et punkteret dæk, så du hurtigt kan komme videre på din cykeltur. Imidlertid er det de færreste cyklister, der har lyst til at medbringe en større taske til værktøj og lappegrej. Når du har købt en smart og letkørende cykel, skal den selvfølgelig ikke tynges ned af unødig vægt.

Her kommer Specialized dig til hjælp med den lille, geniale Road Tube Spool.
Road Tube spool leveres med et dækjern, og har plads til, at du kan medbringe en slange, der passer til de dæk, du benytter, Oppumpningen klares let med den smarte, medfølgende CO2-pumpe.

Slangen rulles let og elegant sammen, og det hele holdes på plads af et par stropper.

Slut med at skulle trække sin cykel hele vejen hjem, før man kan få lappet. Med Road tool Spool fra Specialized klarer du let det hele selv, hvorefter dun igen er klar til at hoppe i sadlen og cykle videre, imens du sender en kærlig tanke til folkene hos Specialized.