Specialized Mountain Bandit

Før DKK 239,00
DKK 189,00
SparDKK 50,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Nem at praktisk opbevaring af slange og værktøj
2. Stærk, vandafvisende Velcro-lukning
3. Boltes fast under SWAT-kompatible sadler

Alle cykel-atleter kender til punkteringer. Og alle kan blive enige om, at punkteringer er irriterende! Når du kører på mountainbike, får dine dæk en hård medfart: Der er skarpe sten, trærødder og meget andet, som sætter dækkene på en hård prøve. Og desværre er det heller ikke uhørt, at tankeløse mennesker kan finde på at smide flasker og lignende i skoven. Nok er MTB-dæk solide, men punkteringer vil uvægerligt forekomme. Det er derfor en stor fordel, selv at være i stand til at klare en punktering, så du ikke behøver afbryde din træning, og tage hjem for at skifte slange.

Men du er sikkert ikke interesseret i at have store, tunge cykeltasker med, når du drøner rundt på MTB-sporet. Ekstra vægt giver langsommere kørsel, og en stor taske kan ikke undgå at have en negativ effekt på aerodynamikken. Og det er jo kedeligt, når du nu har købt en lækker MTB, og gerne vil have mest mulig fornøjelse af den. Derfor har folkene hos amerikanske Specialized skabt Mountain Bandit, som let kan boltes fast under alle SWAT-kompatible cykelsadler. Med Mountain Bandit kan du let medbringe et dækjern, en slange, en 25-grams CO2-patron og en dyse. Dette hele holdes på plads af en stærk, vandafvisende velcro-rem. Værktøj og slange frigøres let med et ryk i remmen.
Der gøres opmærksom på, at slange, CO2-patron og dyse ikke medfølger, men skal tilkøbes.

Road Bandit er let og praktisk, og ødelægger ikke din cykels aerodynamik. Den gør det, den skal, nemlig at hjælpe dig med hurtigst muligt at komme videre efter en punktering. Og det er jo det, det hele handler om!  

Slange er ikke inkluderet. Find en slange til din cykel HER.