Før DKK 49,00
DKK 18,00
SparDKK 31,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske slanger fra Cykler.dk
1. Kæmpe udvalg af sanger til alle slags dæk
2. Stort udvalg af slanger i alle størrelser
3. Rabat ved køb af flere

Vi tilbyder et væld af billige cykelslanger, til flere forskellige typer af cykeldæk. Læs med nedenfor!

De fleste cykelslanger laves af materialet butyl. Dog bliver slanger af latex stadig mere populære. De er dog en smule dyrere.

Slangens funktion er at få dækket til at rulle bedst muligt, og at give dig en god komfort, når du cykler. At køre på massive dæk ville ikke være nogen fornøjelse!

1.Slanger til racercykler: Her er det kraftoverførsel og lav rullemodstand, det handler om. Derfor vil der typisk være et højt tryk i slangen, så flest mulig watt overføres til asfalten

2.Slanger til mountainbikes: Der handler det og godt greb i underlaget. I de brede MTB-dæk vil man derfor typisk have et lavt lufttryk, og en stor luft-volumen.

3.Hverdagscykler og citybikes: Her er der tale om den bløde mellemvare, hvad lufttryk angår. Det skyldes, at man ønsker at opnå en kombination af godt vejgreb og høj komfort.

Lad os så kigge lidt på de forskellige ventil-typer:
1.Auto-ventilen er kendt fra biler, MC´er, scootere mm.
2.Racer-ventilen: Bruges på racercykler. MTB´er, og på moderne citybikes, med smalle dæk.
3.Dunlop-ventilen: Findes på hverdagscykler og på citybikes med brede dæk.

OBS: Hos Cykler.dk udfører vi ikke lapninger. Det må vores værksted ganske enkelt ikke, ifølge arbejdsmiljø-lovgivningen. Til gengæld har vi et kæmpe udvalg af slanger, til fordelagtige priser.