Før DKK 319,00
DKK 289,00
SparDKK 30,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Perfekt lufttryk, med let-aflæselig måler
2. Passer til alle typer ventiler
3. Solidt og ergonomisk design

Det er faktisk meget basalt: Hvis du skal cykle godt, har du brug for at have det helt rigtige lufttryk i dine dæk! Og måske er det så alligevel ikke helt så ligetil. Der er nemlig betydelig forskel på, hvilket lufttryk, du har behov for, alt efter, om du kører på landevejen, i skoven eller på gravel. Det gælder derfor om at have en god pumpe, med trykmåler, så du selv kan justere lufttrykket, inden du tager afsted.

Uanset, hvad dit behov måtte være, er det rart at have en god pumpe, hvor du præcist kan aflæse, hvor mange bar, du har i dine dæk. Og det kan du med den fantastiske Air Tool Sport Switchhitter II fra amerikanske Specialized. Både pumpe-cylinderen og foden p denne pumpe er lavet i stål, så pumpen holder mange år ud i fremtiden. Håndtaget er ergonomisk designet. Det innovative pumpehoved passer til alle 3 typer ventiler. Det skyldes, at der, inde i pumpehovedet, sidder en gummiring, som tilpasser sig, alt efter, hvilken type ventil, der sidder på dækket.

Takket være den let-aflæselige analoge trykmåler er du altid i stand til at sikre dig, at du opnår lige præcis det lufttryk, der passer til den form for cykling, du foretrækker at dyrke. Trykmåleren er placeret på foden af pumpen, så du let kan aflæse trykket, imens du pumper. Pumpen leverer op til 11 bar (160 psi), og slangen er hele 106 cm lang, hvilket er med til at sikre, at du altid kan stå i en behagelig stilling, når du pumper. Som altid har folkene hos Specialized tænkt på alt!