DKK 439,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Solid og effektiv fodpumpe
2. Passer til alle gængse ventiler
3. Yder op til 10 bar (144 psi)

Uden luft i dækkene kommer man ingen vegne. Det ville godt kunne lade sig gøre at lave cykeldæk i massivt gummi, men disse ville næppe være nogen fornøjelse at køre på. Selv på en cykel med fremragende affjedring ville massive dæk føles meget hårde at køre på. I løbet af en lang dag på cyklen ville du få utallige hårde stød op gennem ryggen.

Et er i hvert fald sikkert: Som cykel-entusiast kommer du til at pumpe din cykel MANGE gange, enten pga. punkteringer (som er umulige, helt at undgå), eller fordi du har behov for at justere trykket i dine dæk. Det kan f.eks. være tilfældet om efteråret: Når temperaturen falder, fylder luften mindre, og så kan der være behov for at pumpe dækkene lidt hårdere. Både for højt og for lavt dæktryk giver dårligere køreegenskaber og unødig slitage på dækkene.  

SKS Airworx 10.0 er en solid, klassisk fodpumpe, som er lavet til at blive brugt, mange år frem i tiden. Pumperøret er udført i stål, og den brede fodbase gør, at pumpen står stabilt på gulvet. Det er en pumpe, som er velegnet til garagen, værkstedet eller cykelkælderen.

Det ergonomiske T-håndtag gør, at du, helt bogstaveligt, har et solidt greb om tingene, når du pumper. Pumpen kan yde et maksimalt tryk på 10 bar (144 psi), og trykket kan let aflæses på det topmonterede manometer.

Pumpehovedet kan bruges til samtlige typer ventiler, som bruges på cykeldæk. Og desuden medfølger der to adaptorer, så du let kan pumpe børnenes bolde, eller en luftmadras, hvis du skulle få liggende gæster. En praktisk låsefunktion sikrer, at pumpehovedet sidder godt fast på ventilen.

Hvis du vælger SKS Airworx 10.0, får du en pumpe, som du kan have glæde af, langt ud i fremtiden!