DKK 229,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Super kompakt cykelpumpe
2. Pumper `begge veje´
3. Yder op til 11 bar (160 psi)

De fleste vil sikkert være enige i, at punkteringer er cyklistens værste fjende. Intet er så irriterende som at se sin cykeltur blive afbrudt, fordi et dæk er fladt. Så står man der, og forsøger at finde en grimasse, der kan passe, imens de andre suser forbi, og kommer med `sjove´ bemærkninger!

Sådan har det været, lige siden man begyndte at benytte cykeldæk med luft i. Vise ting ændrer sig aldrig. Og at punktere er, kort sagt, virkelig træls, som vi siger her i det vestjyske, hvor Cykler.dk har hjemme!

Da enhver cyklist før eller siden vil blive ramt af en punktering, er en god cykelpumpe ganske enkelt ikke til at undvære. Og i vore dage behøver en cykelpumpe heldigvis ikke være et stort, tungt metalrør. Når du skal køre stærkt, er du selvfølgelig ikke interesseret i at slæbe unødig vægt med på turen.

Producenten Blackburn melder sig nu på banen med Airstik SL, en let og kompakt pumpe, som er helt uhørt effektiv, sammenlignet med andre kompakte pumper. Både håndtag og pumpe-cylinder er udført i aluminium, hvilket gør pumpen let, stærk og vedligeholdelsesfri. Og faktisk vejer denne smarte lille sag kun sølle 58 gram.

Nu tænker du måske: Jaja, det lyder meget godt. Men kan den også give noget luft? Og ja, det kan den bestemt. Blackburn
Airstick SL er nemlig konstrueret med et 2-kammers system, hvilket gør, at den pumper `begge veje´. Den pumper således ikke kun, når du presser stemplet i bund, men også, når du trækker håndtaget tilbage igen. Det gør Airstik SL op til 37% mere effektiv pr. pumpeslag, sammenlignet med andre kompakte pumper.

Faktisk kan denne lille pumpe yde et maksimal tryk på hele 11 bar (160) psi, hvilket er lige så meget som en del fodpumper. Du er således i stand til at opnå et meget højt dæktryk, uden at skulle have cyklen hjem i garagen eller cykelkælderen.
Pumpen passer til racerventiler.