DKK 16,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Ventil-adaptere til ethvert formål
2. Brugervenlige og billige
3. Gør dit cykel-liv lidt lettere

I almindelig hed gælder det, at hvis du vil cykle, så skal der luft i dækkene. Der findes ganske vist dæk, som kan fyldes med flydende latex. Men langt de fleste cykeldæk skal stadig pumpes. Og under alle omstændigheder skal der være en ventil.
I vore dage er en ventil imidlertid ikke bare en ventil. Der findes indtil flere forskellige slags. Og her hos Cykler.dk fører vi naturligvis et bredt udvalg, som du kan se her.

Mange cykeldæk er i dag udstyret med en auto-ventil, ligesom den, du kender fra bildæk. Det har den fordel, at du f.eks. kan få luft i dine cykeldæk på den lokale tankstation. Men omvendt kan det jo også være rart at kunne pumpe sine cykeldæk med en almindelig cykelpumpe, så man ikke nødvendigvis SKAL ned på tanken, for at få frisk luft i ringene. Til det formål kan du købe en adapter, som kan ændre dine ventiler fra `auto´ til `almindelig´. Meget lettere kan det næsten ikke være!
Har du en race-ventil, også kaldet fransk ventil, så kan du pumpe den med en almindelig cykelpumpe, men ventilen passer ikke til de kompressorer, man typisk finder på tankstationer. Hvis du ønsker at lave om på dette, skal du bruge en anden type adapter, nemlig den, der ændrer ventiltypen fra `race´ til `auto´. Så kan du, hurtigt og let, få luft i dine dæk, når du kommer forbi en tankstation.

Og endelig har vi den type adapter, der hedder `Race til almindelig´. Det er en adapter, som ændrer din ventil fra race-/fransk ventil til en almindelig Dunlop-ventil, så dit dæk kan pumpes med langt de fleste typer af cykelpumper.
Find din ventil-adapter på Cykler.dk. Så vil du erfare, at vi ikke bare lukker varm luft ud!