Specialized Air Tool Road Mini Pumpe

Før DKK 279,00
DKK 259,00
SparDKK 20,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lille, handy pumpe i solid aluminiums-konstruktion
2. 2-kammers design giver mere luft pr. pumpeslag
3. Yder op til 6,9 bar (100 psi)

Du kender det sikkert alt for godt: Solen skinner fra en skyfri himmel, og du drøner ud ad den endeløse landevej, på din dejlige cykel. Du føler dig sorgløs, og fri som en fugl, lige indtil der lyder et knald fra et af dine dæk. Du er punkteret! I løbet af kort tid er dækket fladt som en pandekage, og for en stund er du færdig med at cykle nogen vegne.

Så er det godt at have en cykelpumpe med på turen! Og den skal helst være både let, kompakt og effektiv. Ikke overraskende er det amerikanske Specialized, der kommer cyklisterne i møde med den smarte Air Tool Mini pumpe.
Denne lækre mini-cykelpumpe er udført i aluminium, så den skulle kunne holde i flere år. Og samtidig vejer den kun 100 gram.

Takket være det innovative to-kammers design er denne pumpe i stand til at give hele 30 kubikcentimeter luft pr. pumpeslag. Det er dobbelt så meget som de fleste andre pumper af denne beskedne størrelse. Denne pumpe reducerer faktisk pumpe-tiden for de fleste dæk med helt op til 4 minutter. På den måde kan du hurtigt få frisk luft i dine dæk, og komme videre på din cykeltur. Og det er jo i grunden det, det hele handler om!

Bemærk, at pumpehovedet kun passer til Presta-ventiler. Specialized Air Tool Road Mini er derfor, som navnet også antyder, primært en pumpe til dig, der kører på landevej. Skal du bruge pumpen til anden ventiltype, kan du finde vores ventiladaptere  
  • her


  • Hos Cykler.dk hader vi punkteringer. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde denne lille og effektive pumpe til vore kunder!