Specialized Air Tool Mini V2 med monteringsbeslag

Før DKK 279,00
DKK 225,00
SparDKK 54,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lille effektiv pumpe, perfekt til MTB
2. Smart monteringsbeslag til flaskeholder
3. Langtidsholdbar aluminiums-konstruktion

En forudsætning for, at man overhovedet kan cykle, er, at der er luft i dækkene (det gælder i det mindste sålænge, man ikke benytter Tubeless dæk, hvor der sprøjtes flydende latex ind). Hvis vi skulle køre på stenhårde, massive hjul, var der næppe mange mennesker, der gad cykle. Brug af luft-hjul vil imidlertid altid indebære en risiko for punkteringer. Dette gælder ikke mindst ved MTB-kørsel, hvor dækkene ofte får en hård medfart. Det vil derfor altid være en god ide at medbringe en lille, effektiv cykelpumpe, som hverken fylder eller vejer alverden.

Og ikke overraskende er det amerikanske Specialized, der har løst dette problem, ligesom de gennem tiden har løst utallige andre problemer for cykel-entusiaster verden over.

Air Tool Mini MTB-pumpen er konstrueret med et innovativt to-kammer system, så du hurtigt og effektivt kan pumpe dit dæk, og komme videre på din tur. Pumpen er solidt lavet, i aluminium, og har en kapacitet på 55 ccm pr. pumpeslag, og en maksimal kapacitet på 60 psi (4 bar). Pumpehovedet kan let konverteres, så det passer til den aktuelle ventil-type.

Pumpens øgede kapacitet betyder, at den tid, du skal bruge på at pumpe et dæk op, reduceres med op til 2 minutter, og alligevel er pumpen 10% mindre end de tidligere modeller af mini-pumper fra Specialized!

Som en ekstra smart detalje er Air Tool Mini MTB pumpen her forsynet med et monteringsbeslag, så du let kan anbringe den under flaskeholderen på din mountainbike. Nemmere og smartere kan det faktisk ikke være. Næste gang, du er uheldig at punktere, vil du sende en venlig tanke til folkene hos Specialized!