Før DKK 519,00
DKK 439,00
SparDKK 80,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Solid pumpe i stål og aluminium
2. Trykmåler med 2 skalaer
3. Maks kapacitet: 120 psi (3,8 bar)

Når landevejen, MTB-sporet eller grusstien kalder, gælder det om at komme op på cyklen og af sted. Skønne cykel-oplevelser venter! Men trykket i dækkene skal være i orden. Når du har investeret i en god cykel, og et par passende dæk, ville det være en skam, hvis forkert dæktryk skulle forhindre dig i at få det optimale ud af din cykling.

Alle kan derfor få brug for at have en god cykelpumpe til rådighed i skuret eller cykelkælderen. Fra den anerkendte amerikanske producent Specialized kommer gulvpumpen Air Tool Comp. Og den kan det, en god pumpe skal kunne: Den er effektiv, solid og præcis!

Det innovative pumpehoved passer til de fleste gængse ventiler på markedet, idet en gummipakning inde i pumpehovedet automatisk tilpasser sig efter ventilen. Der medfølger i øvrigt en ekstra gummipakning til pumpehovedet.
Pumpen hviler på en fod af stål, imens selve pumperøret er lavet af aluminium. Dette sikrer, at pumpen holder i mange år. Som noget helt specielt er pumpens trykmåler udstyret med to skalaer: en til MTB dæk (lavt dæktryk), og en til landevejsdæk (højere dæktryk). Måleren er placeret oven på foden, så du let kan aflæse den, imens du pumper.  

Air Tool Comp har et ergonomisk vingehåndtag, der sørger for, at du kan stå i en bekvem stilling, når du pumper. Pumpen giver 365 ccm luft pr. pumpeslag, og har en maksimal kapacitet på 12 psi (3,8 bar).

Med Air Tool Comp kan du hurtigt opnå det rette dæktryk, så du kan komme ud at rulle. Og det er jo netop det, cykling handler om!