Før DKK 799,00
DKK 649,00
SparDKK 150,00
7 - 8 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fylder hurtigt selv de bredeste MTB-dæk
2. Solid konstruktion i stål og aluminium
3. Passer til alle gænge ventiler

Du har købt en fed mountainbike. Den er udstyret med gode, brede dæk. Du har købt hjelm, tøj og cykelsko. Hvad mangler du så? Tja, det kan være, at du mangler noget helt essentielt: Dit dæktryk skal være i orden! Til syvende og sidst er det dækkene, der er din forbindelse til underlaget.

Et par brede MTB-dæk kan, i sagens natur, rumme en masse luft. Men samtidig bør trykket i dækkene ikke være for højt. Hvis du er MTB-entusiast, har du derfor brug for en god cykelpumpe, der kan fylde dækket i en fart, så du kan komme af sted!

På utallige opfordringer fra MTB-køberne har amerikanske Specialized besluttet at reintroducere Air Tool MTB gulvpumpen, i en forbedret udgave.
Pumpens fod er af stål, mens pumperøret er lavet i aluminium. Du får derfor en både let og stærk pumpe, der kan holde i mange år. Air Tool MTB pumpen er udstyret med en oversize (3´´) trykmåler, der er let at aflæse, og som sikrer, at du kan ramme det helt rigtige dæktryk. Ligesom den anden Air Tool gulvpumpe fra Specialized har MTB-pumpen et pumpehoved med Switchhitter II teknologi, som selv tilpasser sig de forskellige ventil-typer. Der medfølger en ekstra gummipakning til pumpehovedet.

Pumpen har et ergonomisk udformet vingehåndtag.

Pumpens store styrke ligger i, at den hurtigt kan fylde selv de bredeste MTB-dæk. Air Tool MTB-pumpen giver nemlig hele 508 ccm luft pr. pumpeslag. Det er noget, der batter. Pumpens maksimale kapacitet er på 40 psi (2,7 bar).
Hvis du vælger Air Tool MTB-pumpen, skal du bruge mindre tid på at pumpe, og dermed får du mere tid til at trampe i pedalerne!