DKK 689,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fodpumpe i topkvalitet
2. Meget solid og ergonomisk konstruktion
3. Yder op til 16 bar (230 psi)

De første cykelhjul var lavet af hårde træringe. De har nok ikke været udpræget behagelige at køre på! Siden cyklingens barndom er der heldigvis sket en utrolig udvikling, både hvad angår cykeldæk, og på mange andre områder.

Hvis du vil cykle, skal du have luft i dine dæk! Punkteringer er cyklistens værste fjende. Og hvis du cykler meget, vil du komme til at opleve en del punkteringer, næsten uanset, hvor gode dæk, du har på din cykel. Du har derfor brug for en pumpe!

Hvad design angår, ser den klassiske fodpumpe ud, som den har gjort gennem flere årtier. Og det er der gode grunde til. Det er nemlig en konstruktion, som er både effektiv og langtidsholdbar.

SKS Rennkompressor er nok den mest populære pumpe fra den anerkendte producent SKS. Pumpen kan yde op til 16 bar (230 psi), og trykket kan let aflæses på manometret, som er monteret ved pumpens fodbase. Så kan du let aflæse trykket, imens du pumper. Selve foden er i øvrigt sammenklappelig, og yderst skridsikker, så pumpen altid står godt fast.

Pumperøret er udført i stål, og pumpen er generelt lavet til at holde til hårdt brug, mange år fem i tiden.

Pumpehovedet, som i øvrigt har en smart låsefunktion, passer til Schrader- Dunlop- og Presta-ventiler.

Hos Cykler.dk er vi ikke fyldt med varm luft. Tvært imod tager vi både store og små cykelrelaterede ting særdeles seriøst. Vi tøver derfor ikke med at sige, at SK Rennkompressor er en solid og anvendelig pumpe, der hurtigt fylder dine dæk med en helt rette mængde luft!