Før DKK 1.199,00
DKK 999,00
SparDKK 200,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig pumpning af Tubeless Ready dæk
2. Billigt alternativ til kompressor
3. Solid konstruktion, der holder i mange år

De slangeløse Tubeless Ready (TLR) cykeldæk bliver mere og mere populære. Det er der flere gode grunde til. Et Tubeless Ready dæk kan imidlertid godt byde på visse udfordringer, når man skal pumpe det op. Det kræves nemlig et ganske højt dæktryk, for at få dækket til at sidde korrekt på fælgen. Idet der jo ingen slange er, skal dækket slutte meget tæt til fælgen, for at forblive lufttæt.

Det er ikke helt umuligt at pumpe et TLR dæk op med en almindelig pumpe. Men det går noget lettere/hurtigere, hvis du har adgang til en kompressor. En kompressor er jo ikke billig, og desuden fylder den en del. Og det er jo ikke alle, der har et værksted eller en cykel-kælder, hvor der er plads til en masse maskineri.

Derfor er det godt, at du kan få den super smarte Flash Charger fodpumpe, fra den anerkendte amerikanske producent Bontrager.

Flash Charger pumpen er udstyret med et trykkammer, som du fylder med luft. Når dit TLR-dæk skal fyldes, giver du bare et lille vip på trykkammerets håndtag, og luften `skydes´, under højt tryk, ind i dækket. Færdigt arbejde!

Pumpen er udført i en stærk konstruktion, med pumperør af aluminium, og et stort, letaflæseligt manometer, der er placeret på toppen af trykkammeret. Pumpehovedet passer naturligvis til såvel almindelige ventiler som racerventiler.

Hvis du f.eks. bor i lejlighed, og ikke har plads til en kompressor, er Bontrager Flash Charger pumpen perfekt, idet den let kan opbevares i et skab, når den ikke er i brug. Lynhurtigt får du frisk luft i dine TLR-dæk, og før du ved af det, er du tilbage på cyklen!