Witt Compact Air Pumpe - Mini Kompressor

Før DKK 599,00
DKK 579,00
SparDKK 20,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lille, handy og effektiv pumpe
2. Til cykeldæk, bildæk, bolde og meget andet
3. Nem opladning via USB

Luft er ikke alene livsvigtigt for mennesker og dyr. Det er også en forudsætning for, at du kan køre på din cykel. Et korrekt lufttryk i dine cykeldæk betyder meget. Er trykket for lavt, øges rullemodstanden, og så får du mindre ud af dine anstrengelser. Både for højt og for lavt dæktryk kan desuden forkorte dækkets levetid, da dækket så kan slides uforholdsmæssigt kraftigt. Økonomisk er det derfor også en dårlig idé at køre med forkert dæktryk.

For bildæk gælder det desuden, at både for lavt og for højt dæktryk kan være farligt at køre med, idet bilens styre- og bremse-egenskaber let kan forringes, når trykket ikke er korrekt.

En effektiv pumpe er derfor værd at have. Og denne smarte Witt Compact el-pumpe kan virkelig lidt af hvert: Den kan nemlig anvendes til cykeldæk, bildæk, knallert, MC, bolde, oppustelige badedyr og lign., samt til handicap-hjælpemidler og meget andet.

Pumpen har den fordel, at den kun fylder ganske lidt. Du kan derfor let have den i cykeltasken, i bilens handskerum eller i strandtasken, alt efter, hvad du forventer at skulle bruge pumpen til.

Fremfor at skulle bakse med en traditionel pumpe, hiver du bare den lille, smarte Witt pumpe frem, sætter slangen til ventilen, og lader pumpen arbejde. Det ønskede dæktryk kan indstilles på forhånd, så du hverken får for lidt eller for meget luft i dit dæk. Der medfølger 3 stk. ventiladaptere, så pumpen passer til alle gængse typer af ventiler (Auto, Race og Dunlop). Pumpen er lille, men stærk, idet den kan yde op til 120 psi/8,27 bar.

Opladning sker via et USB-kabel. Så hvis du skal på en længere cykelferie, kan du med fordel medbringe en powerbank eller lignende, så du altid har mulighed for at oplade pumpen.

Så det er ikke bare varm luft, når vi siger, at denne pumpe er særdeles anvendelig, i mange situationer!

Praktisk info.

Fodbold: 0 – 12 psi    
20 - 25 pumpninger    
45 - 60 sek. Pr. pumpning

MTB dæk: 0 – 38 psi
6 - 8 pumpninger  
120 – 150 sek. Pr. pumpning

Racerdæk: 0 – 110 psi
3 - 4 pumpninger
180 – 200 sek. Pr. pumpning

Motorcykeldæk: 0- 39 psi
4 – 6 pumpninger
150 – 180 sek. Pr. pumpning

Bildæk: 0- 35 psi
1 pumpning
20 min. Pr. pumpning