Før DKK 1.579,00
DKK 839,00
SparDKK 740,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Bib shorts til den mest krævende MTB-rytter
2. Schweizisk topkvalitet
3. Silkeblød pude i Memory-skum

Her hos Cykler.dk er vi ikke det fjerneste i tvivl: Når det gælder cykeltøj, så er den schweiziske producent Assos bare toppen! Her er der virkelig tale om beklædningsgenstande af professionel kvalitet. Og de lækre XC Bib shorts er bestemt ikke nogen undtagelse!

Hvis du er vant til at køre MTB/XC racing, ved du sikkert, at mange lette bib short let får flænger, hvis de kommer i kontakt med grene, sten eller hvad der nu kan være af forhindringer på vejen. Det sker ikke så let, når der står Assos på dine bib shorts. Disse fantastiske shorts er nemlig lavet af et ultra-stærkt materiale (15 så stærkt som stål, ifølge producenten selv)..Ikke desto mindre er de lige så lette som et par bib shorts beregnet til landevejsbrug.

Heller ikke på komforten er der noget at udsætte. Disse shorts er designet med fart og komfort for øje, og puden er lavet i `memory´-skum, som af sig selv former sig efter kroppens bevægelser. Puden har i øvrigt fået en anti-bakteriel behandling.
Du kan således køre mange, lange og særdeles hårde etaper, uden at få de generende slidsår.

De brede, silkebløde seler sørger for, at shortsene bliver siddende, hvor de skal. Også, når du giver den maks. gas, og sveden driver.

Med et par Assos XC Bib shorts kan du indtage ethvert MTB-spor. Gang på gang!

Specifikationer:
•55% polyamid
•45%, elastan
•Pude: Offroad Memory skum, 10 mm

Og så skal vi da også lige nævne, at shortsene har en solbeskyttelsesfaktor på +50!

Vaskeanvisninger: Kan vaskes i maskine, ved 30 grader. Undgå tørretumbling, strygning og blegning. For at fjerne/forebygge svedlugt, anbefaler vi, at der anvendes et vaskemiddel specielt beregnet til sportstøj.