DKK 449,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Silkeblød kortærmet baselayer med unik pasform
2. Fantastisk temperaturregulering
3. Giordanas velkendte kvalitet

Et godt baselayer skal der til! Baselayer er en populær betegnelse for det lag tøj, som man bærer tættest inde på kroppen. Det er selvsagt meget vigtigt, at dette tøj er både blødt, og svedtransporterende, og at det har en god pasform, så du kan holde ud at have det på dagen lang. Faktisk skal et baselayer helst sidde så godt, at du knapt nok mærker det.

Den kortærmede Baselayer Light fra italienske Giordana lever, på fornemste vis, op til disse kriterier. Denne skønne kortærmede svedundertrøje er fremstillet af det revolutionerende materiale Dryarn, som giver en uhørt høj grad af åndbarhed og temperaturregulering, næsten uanset, hvordan, vejrforholdene er. Der er tale om et vævet materiale, med forskellige densiteter, således, at du får en kropsnær, men stadig yderst behagelig pasform. Det skyldes ikke mindst, at materialet er yderst strækbart.

Hvis du kombinerer den lækre baselayer light med en god jersey og et par passende bibshorts, har du et rigtig godt cykel-outfit, som du kan have fornøjelse af, langt ud i fremtiden.