Før DKK 949,00
DKK 849,00
SparDKK 100,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Super performance og komfort
2. 3-lags Chamois pude med aloe vera
3. Giordana står for ægte italiensk kvalitet og design

Giordana’s ”Made in Italy” Silverline bibshorts er skabt til et formål – at give dig ubetinget komfort i sadlen.
Silverline bibshortsene er produceret i Giordana’s ”Classic-fit”, som tilbyder en perfekt balance mellem komfort og performance, hvor der dog er mere fokus på performance-egenskaberne end tilfældet er i den mere prisvenlige Fusion serie. Bibshortsene er produceret i et teknisk vævet materiale, som sikrer en fantastisk åndbarhed. Shortsene er blot konstrueret af 2 paneler, som slutter tæt om lårene og begrænser brugen af sømme. Dette er med til at løfte komforten og give en ugeneret køreoplevelse. Shortsene er dertil udstyret med Giordana’s sømløse LoPro 0™ seler, som er produceret i blødt og elastisk mikrofiber. Til at holde bibshortsene på plads over knæet, har Giordana udstyret shortsene med en blød 4,5 cm bred elastisk kant.

Bibshortsene er udstyret med den anmelderroste Cirro Chamois. Puden er konstrueret i 3-lag, og kommer med indsprøjtet aloe vera, som med sine antibakterielle egenskaber er med til at sikre optimal komfort i sadlen. På det bredeste punkt måler puden 13 mm, og med et øverste lag i ultra-blødt nylon-mikrofiber er du sikret en blød og komfortabel køreoplevelse, uanset hvilke udfordringer der venter.

Anvendelse af buksefedt frarådes. Den bløde nylon-mikrofiber tørrer ikke ud, som tilfældet var med gamle skindindlæg. Brugen er buksefedt vil derimod lukke de åndbare luftkanaler i puden til, og således forringe køreoplevelsen på sigt.

•Produceret med teknisk vævede materialer, som giver perfekt temperaturregulering.
•”Classic Fit” med mellemkraftig kompressionseffekt.
•Giordana's Cirro chamois med 3-lags skum og Aloe vera.
•Sømløs LoPro 0™ selekonstruktion.
•7,5 cm bred elastikkant holder shortsene perfekt på plads.
•Refleksdetaljer på bagsiden for optimeret synlighed.