DKK 1.299,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Isolerende og åndbar
2. Vind- og vandafvisende, takket være nanobehandling
3. Ideel til forår og efterår

Man skal ikke have opholdt sig ret længe i Danmark, for at have opdaget, hvor omskifteligt, vejret kan være på vore breddegrader. Der er derfor brug for godt cykeltøj, som er egnet til disse omskiftelige betingelser. Og svaret på de danske cykel-entusiasters bønner hedder Giordana!

Her ser du den langærmede G-shield Jersey. Denne fantastiske cykeltrøje er, præcis som de øvrige produkter i Giordanas G-shield serie, gjort vind- og vandafvisende, takket være den unikke Aqua Zero Eco nanobehandling. Og det er noget, du vil komme til at sætte pris på, når blæst og byger sætter ind.  

Stoffet er blødt, strækbart, og meget svedtransporterende, samtidig med, at det har fremragende isolerende egenskaber.
På den måde bliver du ved med at føle dig tør og varm, selv når det regner og blæser, og du samtidig sveder pga. dine fysiske anstrengelser på cyklen.

Trøjen er udstyret med 3 praktiske lommer, og på baglommen er der reflekterende detaljer, som øger synligheden, når du cykler i mørke.

Den langærmede Giordana G-Sheld Jersey kan vaskes ved lave temperaturer, men bør hverken tørretumbles eller stryges. Brug evt. et vaskemiddel specielt beregnet til sportstøj. Det er det bedste middel mod svedlugt.