DKK 999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Super kvalitet fra Giordana
2. Vind- og vandafvisende
3. 4-lags pude m. aloe vera

Giordanas G-shield bibshorts er, ligesom Giordanas produkter generelt, af meget høj kvalitet. Disse super lækre cykelshorts er udstyret med den unikke 4-lags cirro-s pude, med aloe vera, hvilket overflødiggør brug af buksefedt. Med denne anmelderroste pude får du en meget høj grad af beskyttelse mod de smertefulde sadelsår, som er enhver cykelrytters værste fjende.

Shortsene er, ligesom alle andre produkter i G-shield serien, vind- og vandafvisende, pga. den revolutionerende Aqua Zero Eco nanobehandling, hvilket gør den specielt velegnet til forårs- og efterårsbrug. Hvis du ønsker at bruge dem det meste af året, kan du supplere med et par benvarmere.

Stoffet er blødt, strækbart og åndbart, som stof til cykeltøj skal være. Stropperne er sømløse, så de giver mindst mulig irritation. Og så skal vi da heller ikke glemme at nævne, at Super Roubaix-stoffet er meget åndbart og svedtransporterende, så du bliver ved med at føle dig tør og varm, selv når regn og/eller sved gør shortsene våde. Fugtens transporteres ud til stoffet yderside, hvorfra den, helt bogstaveligt, forsvinder ud i den blå luft.

Køb disse lækre bibshorts, og få en beklædningsgenstand, som du vil få glæde af, mange år frem i tiden.