Før DKK 749,00
DKK 699,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Desgnet med performance og komfort for øje
2. 3-lags Pude med Aloe Vera
3. Let komprimerende pasform omkring lårene

Med de nye ”made in italy” Fusion bibshorts presser Giordana grænserne for hvad man kan forvente af et par bibshorts i mellemklassen.

Giordanas nye og forbedrede Fusion bibshorts er skabt til at give dig mest mulig komfort i sadlen. Bibshortsene er produceret i en let og komprimerende lycra, som slutter tæt om dine låret, og giver den perfekte balance mellem komfort og performance. Derudover har Giordana opdateret bibshortsene med deres nye brede LoPro 0™ seler i blødt og åndbar mikrofiber, som er med til at sikre en god pudestabilitet. Derudover har man erstattet de gamle ”cuffs” med nye 7,5 cm brede elastiske ”cuffs”, som sørger for, at shortsene bliver holdt godt på plads henover knæet.

Giordana har udstyret bibshortsene med deres anmelderroste Cirro-W Chamois. Puden er konstrueret i 3-lag, og kommer med indsprøjtet aloe vera, som med sin antibakterielle egenskaber er med til at sikre optimal komfort i sadlen. På det bredeste punkt måler puden 13 mm, og med et øverste lag i ultra blødt nylon-mikrofiber er du sikret en blød og komfortabel køreoplevelse, uanset hvilke udfordringer der venter.

Anvendelse af buksefedt frarådes. Den bløde nylon-mikrofiber tørrer ikke ud som tilfældet var med gamle skindindlæg. Brugen af buksefedt vil blot tilstoppe luftkanalerne i shortsene, så køreoplevelsen forringes på sigt.

•Udviklet i lettere og mere åndbare materialer end tidligere.
•”Regular Fit” med mild kompressionseffekt.
•Giordana's Cirro-W chamois med 3-lag skum og Aloe vera.
•Sømløs LoPro 0™ selekonstruktion.
•7,5 cm bred elastikkant holder shortsene perfekt på plads.
•Refleksdetaljer på bagsiden for optimeret synlighed.