DKK 1.099,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske disse shorts
1. Lette og komfortable shorts m. et skønt Regular Fit
2. 3 mm ekstra polstring i forhold til tidligere modeller
3. Den velkendte topkvalitet fra Assos

Elsker du at tilbringe lange dage i cykelsadlen, og virkelig få nogle kilometer i benene? I så fald forstår vi dig godt! Og netop derfor ved vi også, hvor vigtigt, det er at have et par gode cykelshorts. Sadelsår er én af cykelrytterens værste fjender.

Fra den verdenskendte Schweiziske producent Assos kommer GT Mille Bib Shorts C2, som er en videreudvikling af de ikoniske Mille GT Bib Shorts. Troede du ikke, at det var muligt at forbedre disse shorts yderligere? Her hos Cykler.dk er vi også overraskede! Men ikke desto mindre er det lykkedes for folkene hos Assos!

Shortsene er baseret på Assos´ modeller til landevejscykling på konkurrence-plan, men med et mere afslappet fit, uden at man dog er gået på kompromis med aerodynamikken.

Selve puden er også blevet opdateret, idet ventilationen er blevet forbedret, og man har lagt 3 mm ekstra polstring på. Desuden er antallet af sømme blevet reduceret, hvilket selvsagt mindsker friktionen, og selve materialet er gjort en smule lettere end på tidligere modeller.

Assos GT Mille Bib Shorts C2 er, kort sagt, de perfekte shorts til dig, der elsker at køre langt, og som ønsker, at komfort og performance skal gå op i en højere enhed.

OBS: Shortsene kan vaskes ved 30 grader, sammen med lignende farver, men man bør undgå tørretumbling og strygning. Man kan evt. anvende Assos Sportsvask. På den måde fjerner og forebygger man svedlugt mest effektivt.