Før DKK 1.099,00
DKK 749,00
SparDKK 350,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk beskyttelse og komfort
2. Kvalitet i verdensklasse
3. Elegant design

Hvis du cykler tit og langt, så ved du, hvad er par gode cykelshorts er værd. God komfort betyder alt, når man cykler. Og intet er mere irriterende end at pådrage sig et smertefuldt sadelsår. Der skal ikke meget til, før din performance påvirkes i negativ retning. Ligeledes er det også irriterende at bruge et par cykelshorts, der ikke rigtigt sidder, som de skal. Så det kan godt betale sig at smide penge efter et par gode cykelshorts.

Cykel-entusiaster verden over har for længst erfaret, at navnet Assos står for noget nær den højeste kvalitet, når vi snakker cykeltøj. Prøv bare at kaste et blik på de lækre Mille GT bib shorts!

Mille GT er de billigste cykelshorts, Assos har at byde på. Men alligevel er kvaliteten en del højere, end hvad man ser hos lignende produkter fra andre producenter. Uanset, om du kører landevejsløb, træningsture, eller bare ønsker maksimal komfort på dine dagligdags cykelture, så er Mille GT bib-shortsene designet til at leve op til dine ønsker. Det specialfremstillede stof er kombineret med et unikt design, som sikrer, at shortsene bliver siddende, hvor de skal, selv når du for alvor tramper igennem i pedalerne. Indlægget i shortsene giver dig en fantastisk komfort, og beskytter mod sadelsår, selv på lange etaper.

Foran er taljen designet med henblik på at sikre en jævn overgang mellem de forskellige stykker stof, så komforten forbliver tårnhøj. Rygpanelet er designet, så det snævrer ind mellem skulderbladene, og giver en meget jævn følelse, samtidig med, at stoffet støtter godt.

Så hvis du er på jagt efter et par cykelbukser i absolut verdensklasse, så kan vi kun anbefale, at du prøver de super dejlige Assos Mille GT bib-shorts. Du vil hurtigt opdage, at de er pengene værd.