DKK 199,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. 64% merinould- Fantastiske isolerende genskaber
2. Fantastisk pasform og komfort
3. Anvendelige både i koldt og i varmt klima

Som dedikeret cykel-entusiast ved du naturligvis, at det rette ekstra-udstyr gør cyklingen både sjovere, behageligere og mere effektiv. Men alligevel tænker nogen måske: Et par strømper er da bare et par strømper! Eller hvad?

Nej, sådan forholder det sig ikke nødvendigvis. Når du cykler, er dine fødder et vigtigt forbindelsesled mellem dine muskler og pedalerne, hvorfra kraften føres videre til hjulene, og i sidste ende til underlaget. Det kan derfor godt betale sig at sørge for, at dine fødder har det godt. Der skal ikke nogen stor vabel til, før du ikke længere yder det optimale.

Mons Royale har skabt strømperne med navnet Signature Crew Sock. Disse dejlige cykel-strømper består af 64% merinould, 34 % nylon og 2% elasthan. Merinould har været kendt i århundreder, og har nogle ret fantastiske egenskaber: I uldens indre struktur findes nogle mikroskopiske luft-lommer, som giver ulden de mest fantastiske isolerende egenskaber. Dertil kommer, at merinould er et såkaldt hydrofilt materiale, hvilket betyder, at det `elsker´ vand. Ulden kan faktisk suge op til 35% af sin egen vægt i vand, uden at komme til at føles våd. Når du bærer tøj af merinould, kan du derfor blive temmelig våd, uden at blive kold. Dertil kommer, at uld ikke vil lugte af sved, næsten uanset, hvor voldsomt, du har svedt. Den merinould, der bruges til produkter fra Mons Royale, kommer fra bæredygtige landbrug, hvor dyrevelfærd prioriteres højt.

Nylon og elasthan er med til at gøre strømperne både strækbare og meget slidstærke. Pga. merinouldens utrolige isolerende egenskaber og dens enorme åndbarhed, er tøj af merino anvendeligt, både i varmt og i koldt klima. Så hvis du f.eks. tager på skiferie udenfor cykel-sæsonen, kan du roligt tage et par Signature Crew Socks med i kufferten.

Sokkerne er let polstrede på hælen og ved tæerne. Ved tæerne er der ingen syninger. Dette er for at modvirke dannelse af vabler. Sokkerne er designet til at give god støtte under svangen.

Hvis du køber et par Signature Crew Socks fra Mons Royale, vil dine fødder takke dig, på hver eneste cykeltur!

Features:

•Lette, stærke og solide
•Ekstra støtte under svangen
•Åndbare mesh-paneler
•Ingen syning i tåspidserne (mindre risiko for vabler)

Features: