DKK 799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fjerlet windbreaker i lækre materialer
2. 52% merinould for perfekt temperaturregulering
3. Bæredygtigt produceret

En let windbreaker kan være god at have, når man cykler. Den er for så vidt også særdeles anvendelig til mange andre former for fysisk aktivitet. Men her hos Cykler.dk synes vi naturligvis, at cykling er klart fedest!

Windbreakeren kan du bruge, når du cykler om foråret/efteråret, samt på de mere gennemsnitlige sommerdage, hvor vinden måske er en smule kølig. Noget sådant forekommer jo ikke så sjældent her i Danmark. Og hvis du cykler under varmere himmelstrøg, kan du bruge windbreakeren, når du bevæger dig op i højderne, og temperaturen falder.

Tarn Merino Shift fra Mons Royale er en let, langærmet windbreaker, som er nem at have med i cykeltasken. Ligesom mange andre produkter fra Mons Royale er den bl.a. lavet af merinould (52%). Dette fantastiske naturmateriale har i århundreder været kendt og elsket for sine helt utrolige temperaturregulerende egenskaber, som har givet ulden tilnavnet `naturens eget aircondition´. Desuden er merinould et såkaldt hydrofilt materiale, som kan optage store mængder af fugt, uden at komme til at føles vådt. Naturligt forekommende mikroskopiske luftlommer i ulden sørger for, at du ikke bliver kold, selv om du skulle gå hen og blive våd. Det er således en helt anden fornemmelse end med en bomuldstrøje, der, når der bliver våd, klæber til kroppen, og føles iskold.

Polyester, som Tarn Merino Shift Wind Jersey indeholder 35% af, er det hurtigttørrende materiale, som samtidig giver god komfort. De sidste 13% af stoffet udgøres af nylon. Både polyester og nylon er med til at give stoffet slidstyrke. Den polyester, som Mons Royale anvender, er i øvrigt lavet af genbrugsmaterialer, såsom sodavandsflasker af plastik. Man behøver derfor ikke føle sig som en miljø-synder af den grund. Polyesteren er forsynet med `rip stop´. Hvis du skulle være uheldig at få en flænge i stoffet, så er der ikke noget med, at flængen `løber´. Den bliver ikke større, end den er.

Den merinould, som bruges til Mons Royales produkter, kommer fra bæredygtige landbrug, hvor fårene har et godt liv.

Hvis du køber en Mons Royale Tarn Merino Shift Wind Jersey, får du en let og dejlig windbreaker, som ikke alene kan bruges til mange slags sport, men som også er anvendelig, hvis du f.eks. skal på shoppe-tur, eller på café med vennerne!