DKK 849,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og komfortabel langærmet cykeltrøje
2. Super lækkert design
3. 100% merinould (bæredygtigt produceret)

I et klima som det danske er en langærmet cykeltrøje god at have. På en lun forårs-eller efterårsdag er sådan en trøje måske tilstrækkelig til at holde den rette temperatur på overkroppen. Og når det bliver koldere, kan trøjen bruges under en windbreaker eller lignende.

Yotei LS er en rigtig lækker trøje, i Mons Royales velkendte kvalitet. Den er let og komfortabel, og har en skøn pasform.
Endvidere består den af 100% ren merinould. Du ved måske ikke, hvad der gør merinould så specielt, men dette fantastiske naturmateriale har faktisk været kendt og elsket i århundreder, pga. dets helt specielle egenskaber: Først og fremmest er merino et såkaldt hydrofilt direkte oversat: Fugt-elskende) materiale. Det betyder, at ulden kan optage store mængder fugt, uden at komme til at føles vådt. Modsat bomuldsstof vil en merino-trøje ikke komme til at klistre til kroppen, og føles kold, når den bliver våd. Desuden bliver stoffet ekstremt hurtigt tørt igen, og kommer ikke så let til at lugte af sved.

Hvis du køber en langærmet Mons Royale Yotei trøje, får du derfor en både let og komfortabel cykeltrøje. Og så er den så flot, at du også kan bruge den som et stykke dejligt casual fritidstøj.

Hvis dyrevelfærd ligger dig stærkt på sinde, kan du roligt vælge Mons Royales produkter i merinould. Firmaet anvender nemlig kun uld fra bæredygtige landbrug. Desuden er det er krav, at fårene ikke må udsættes for den meget smertefulde proces, der kaldes mulesing. Mulesing betyder, at hudområder, der er angrebet af spyfluer, klippes eller skæres bort.

Så hvis du køber cykeltøj af mærket Mons Royale, er kvaliteten i top, og samvittigheden i orden!