DKK 799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastiske temperaturregulerende egenskaber
2. Bæredygtigt produceret
3. Perfekt pasform

Du kender det sikkert: Du drøner afsted på landevejen eller MTB-sporet. Solen skinner, og alt er skønt. Men pludselig kommer der alligevel en lille byge, og vinden tager måske også til. Sveden, som sidder i dit tøj, afkøles, og snart fryser du en smule.  Det danske vejr er som bekendt omskifteligt, og derfor kan du have god gavn af en windbreaker. I dette tilfælde hedder den Tarn Freeride LS Wind Jersey, og kommer fra det anerkendte firma Mons Royale.

Denne langærmede, lækre cykeltrøje består af 52% merinould, 35% polyester (lavet af genbrugsmaterialer), og 13% nylon. Der er flere gode grunde til, at man har valgt netop denne blanding af materialer: Merinould har i mange år været kendt og elsket for sine fantastiske isolerende/temperaturregulerende egenskaber, som bl.a. skyldes mikroskopiske luftlommer i uldens indre struktur. Ulden beholder sine isolerende egenskaber, selv om stoffet bliver vådt. I stedet for at blive både kold og våd, kan du nu nøjes med at blive våd. Polyester er kendt for at være særdeles godt svedtransporterende: I stedet for, at sveden bliver i stoffet, transporteres fugtigheden ud til ydersiden af stoffet, hvorfra den fordamper. Stoffet er således åndbart, og din krop kan blive ved med at afgive fugt, selv over temmelig lang tid.  

En anden fordel er, at stoffet ikke så nemt kommer til at lugte af sved. Svedlugt er resultatet af en bakteriel proces, og pga. polyesters svedtransporterende egenskaber får de bakterier, der forårsager svedlugt, dårligere betingelser for at trives. Det betyder, at du ikke behøver vaske din Tarn Freeride LS trøje ret tit. Det giver mindre slid, og trøjen holder dermed længere. Endvidere er stoffet meget hurtigt-tørrende. Formålet med de 13% nylon er, ganske, enkelt, end gøre stoffet endnu stærkere, end det er i forvejen.

Når du køber denne dejlige trøje, køber du et bæredygtigt produkt. Mons Royale anvender kun merinould fra bæredygtige landbrug, hvor dyrevelfærd er i tøjsædet. Og de 13% polyester, som trøjen indeholder, kommer fra genbrugsplast. Det kan f.eks. være fra PET-flasker, som vi kender fra sodavand og kildevand!

Trøjen har perfekt pasform, og ekstra længde i ryggen, så den ikke kraver op, og du bliver kold om lænden. Med denne trøje får du fuld bevægelighed, og fantastiske Temperaturregulerende egenskaber, så du er klar til at give den uld gas, i al slags vejr.

Resten er op til dig!  

Features:

•Afslappet pasform
•Ekstra længde i ryggen
•Meget hurtigt-tørrende
•Vægt: 160g/m2