DKK 549,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 83% merinould
2. Let og smart t-shirt
3. Skøn, afslappet pasform

Når den moderne, sporty kvinde begiver sig ud på MTB-sporet, for at give mændene kamp til stregen, skal hun sandelig ikke gå ned på fedt cykeltøj. Det sørger det anerkendte firma Mons Royale for.

Icon Relaxed Tee er netop det, navnet udstråler: En ikonisk, komfortabel T-shirt, der er anvendelig under snart sagt alle forhold. Uanset, om det er i en dansk skov eller op og ned ad et bjerg i et fremmed land, skal Icon Relaxed Tee nok gøre det, den skal. T-shirten kan såmænd også bruges, når du ikke cykler. Tag den f.eks. på, når du skal en tur på stranden. Eller på en uformel cafe-tur med veninderne, hvor du f.eks. kan style den med et par denim-shorts.

Men til syvende og sidst ER Icon Relaxed Tee naturligvis lavet til cykling. Og her skuffer den bestemt heller ikke! Stoffet består af hele 83% merinould, kombineret med 13% nylon og 4% elasthan. Merinould er et rent naturprodukt, som har bevist sit værd gennem århundreder. Det kaldes ofte `naturens aircondition´, fordi det har nogle helt fantastiske temperaturregulerende egenskaber, og er behageligt at have på, uanset om vejret er varmt eller koldt. Faktisk virker merinould stadig isolerende, hvis det skulle gå hen og blive vådt. Mons Royale har en politik, der foreskriver, at man kun bruger uld fra bæredygtige landbrug, hvor fårene har det godt, og ikke udsættes for mulesing.

Nylon giver ekstra styrke til stoffet, og elasthan gør det strækbart, så det ikke giver øget modstand, når du skal yde det optimale på cyklen.

Alt i alt en både smart, komfortabel og solid T-shirt, til den kvindelig MTB-entusiast!

Features:

•Mons Standard fit
•Perfekt til den kvindelige eventyrer
•Perfekt kombination af merinould, nylon og elasthan