Cykler.dk cykeltøj - Trøje eller Buks
Før DKK 849,00
Fås i 2 farver
Abus Sikkerhedsvest
Fås i 2 farver
Giordana FRC Pro Bibshorts
Før DKK 1.149,00
Fås i 4 farver
Giordana Fusion Jersey
Før DKK 549,00
Fås i 3 farver
Giordana Silverline Jersey
Før DKK 899,00
Fås i 3 farver
Giordana FRC Pro Jersey
Før DKK 1.099,00
Fås i 4 farver
Giordana Fusion Bibshorts
Før DKK 749,00
Fås i 2 farver
Giordana Fusion Jersey Dame
Før DKK 549,00
Fås i 3 farver
Giordana FRC Pro Jersey Dame
Før DKK 1.099,00
Fås i 2 farver

Sommer-cykeltøj - Let og smart!

Hvorfor er cykeltøj vigtigt?
Mange folk tror at cykeltøj, og i sær sommercykeltøj, ikke har nogen funktion, udover at se flot ud. Det passer slet ikke! Teknologien og udvikling af cykeltøj er i dag så langt, dit valg af cykeltøj spiller en kæmpe rolle! Udover at være aerodynamisk, så er cykeltøjets hovedopgave at give dig en god komfort når du sidder på cyklen. Tag fx cykelbukser med indlagte puder, som sørger for at du ikke bliver øm i bagdelen efter en lang dag på cyklen, eller den åndbare cykeltrøje der sørger for at du ikke brænder sammen på cyklen.

Stort udvalg af sommercykeltøj!
Her hos Cykler.dk har vi et rigtig stort udvalg af cykeltøj til kørsel om sommeren. Sommercykeltøj skal være let, tyndt, svedtransporterende og selvfølgelig også smart, det er klart. Alt vores sommer-cykeltøj op fylder disse kriterier og fås samtidig til en super fornuftig pris!

Cykler.dk sidder klar ved telefonen og tastaturet
Hos Cykler.dk er vi samlet et helt hold af cykeleksperter og mekanikere der lever og ånder for cykler og cykeltilbehør. Så har du et spørgsmål eller to du gerne vil stille, så sidder vi klar til telefonen på 77 34 08 18, og ved tastaturet på info@cykler.dk.
Cykler.dk - Din cykelhandler på nettet.