Før DKK 849,00
DKK 599,00
SparDKK 250,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dette cykeltøj
1. Giordanas velkendte kvalitet
2. Super pasform og slidstyrke
3. Bær Cykler.dks tryk, og spar penge

Godt cykeltøj skal der til, når man cykler. Cykling ER bare ikke det samme uden det rette udstyr, herunder cykeltøj. Cykeltøjet har flere forskellige funktioner: Cykelbukserne skal sidde perfekt, så de reducerer den friktion, der kan ende med at blive årsag til et irriterende og smertefuldt sadelsår. Trøjen skal have gode svedtransporterende egenskaber, så den holder din overkrop varm og tør, selv når sveden for alvor løber. For svede, det kommer du til, når du giver den gas på cyklen.

Hvis du er en kvalitetsbevidst cyklist, har du uden tvivl hørt om den italienske producent Giordana, som efterhånden gennem en del år har formået at slå sit navn fast som et af verdens førende mærker, når det handler om cykeltøj. Cykelsporten er stor i Italien, og italienerne forstår at lave godt cykeltøj. Her får du virkelig kvalitet, der holder, både til tusinder af kilometers cykling, og til mange ture i vaskemaskinen.

Det kan ikke nægtes, at cykeltøj i denne kvalitet koster penge. Men hos Cykler.dk har du mulighed for at erhverve dig Giordana bibshorts og cykeltrøje til en yderst rimelig pris.

Vi har, heldigvis, masser af glade kunder, og derfor vil vi også være taknemmelig, hvis vore kunder vil reklamere en smule for os. Derfor giver vi særdeles fordelagtige priser på Giordana bibshorts og cykeltrøje med Cykler.dk logo.
Cykeltøjet er naturligvis af Giordanas velkendte tårnhøje kvalitet. Tøjet fås i farven sort med grønt tryk, og i størrelserne S-5XL.  

Uanset, om du er landevejs-entusiast eller MTB-rytter, så er du godt kørende i et smart, komfortabelt og slidstærk sæt Giordana cykeltøj med tryk fra Cykler.dk!