DKK 31.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 750 Wh. Batteri giver uhørt lang rækkevidde
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. Shimano BR-MT420 hydrauliske skivebremser

Elcykler er heldigvis blevet populære i de senere år. Og det er vel efterhånden gået op for de fleste, at elcykler ikke kun hører hjemme på byens asfalt, men at der også findes seriøse elektriske mountainbikes, som er i stand til at begå sig i selv de mest barske terræn.  Hos den tyske producent CUBE har man altid været på forkant med udviklingen. Og med den nye Reaction Hybrid SL 750 SL sætter man helt nye standarder for, hvad en eMTB skal kunne!

Hjertet i denne lære elcykel er den stærke og lette 4.generations Bosch-motor, som yder 250W (65 Nm.). Og kigger vi på batteriet, kan vi hurtigt konstatere, at her er der tale om et veritabelt kraftværk. Du får nemlig et Bosch Powertube batteri på imponerende 750 Wh. Det er der ikke mange af konkurrenterne, der kan prale af! Her er der virkelig kapacitet nok til at fyre den af, på de helt lange etaper.

Forgaflen er den nye FOX 34 Float AWL, med hele 120 mm vandring. Den skal nok absorbere generende bump og vibrationer, som du måtte komme ud for, på din vej gennem vildnisset.
Hvad geargruppen angår, har CUBE valgt at satse på det velkendte og det enkle. Og det forstår vi egentlig godt. Shimano XT 1x12 er nemlig en særdeles stærk og funktionel geargruppe, hvor du har et ganske bredt gearområde til rådighed.

At der er hydrauliske skivebremser på en cykel i denne klasse, bør være en selvfølge. Men på CUBE Reaction Hybrid SL 750 29 er der alligevel kælet lidt ekstra for detaljerne, hvad bremser angår: Shimano BR-MT420 er nemlig bremser af meget høj kvalitet. Dem kan du stole på, selv hvis det en dag skulle gælde liv eller førlighed!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: