Cube Nature Allroad Trapeze

DKK 7.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smuk og alsidig dame-hybridcykel fra Cube
2. Masser af udstyr
3. 2x8-speed Shimano geargruppe

Den moderne, aktive og travle kvinde har behov for en cykel, der kan stort set alt: Den skal være stæk og hurtig til de daglige pendlerture, indkøbsture mm. Den skal måske kunne udstyres med barnesæde. Cyklen må også godt være flot at se på. Og endelig må den heller ikke være for dyr.

Hos Cykler.dk er hjælpen nær. På et par brede Schwalbe Land Cruiser dæk ruller Cube Nature Allroad Trapeze ind på scenen!

Cyklens aluminiumsstel er smukt og let, men samtidig ekstremt stærkt. Det er lavet til at blive brugt, hver dag, mange år ud i fremtiden.

En 63 mm SR Suntour forgaffel giver en dejlig affjedring, som, let og elegant `sluger´ generende bump og vibrationer fra underlaget.

Når MTB-sporet bliver udfordrende, eller du skal op ad en stejl bakke på vej på arbejde, vil du blive glad for en seje 2x8-speed Shimano geargruppe. Her er masser af gear at gøre godt med, til enhver situation.

Et sæt Tektro HD-M275 skivebremser, sikrer, at du altid har masser af bremsekraft. Det gælder også i meget glat føre. Disse bremser er helt anderledes kraftige end traditionelle fælgbremser.

Endelig er Cube Nature Allroad forsynet med masser af praktisk udstyr: Skærme, lygter, bagagebærer og støtteben. Anbring f.eks. et barnesæde på bagagebæreren. Husk hjelm, både til dig og til junior.

Cube Nature Allroad er en stærk, flot og alsidig dame-hybridcykel, som måske helt eller delvis kan erstatte bilen.

OBS: En cykel, der er værd at køre på, er også værd at passe godt på. Se Cykler.dks udvalg af godkendte cykellåse her.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: