Specialized Sirrus 3.0 EQ ST - 2022

Før DKK 10.399,00
DKK 8.999,00
SparDKK 1.400,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1.Skøn allround dame-citybike
2. 2x10-speed  geargruppe
3. Masser af udstyr

En elegant og solid citybike med lav indstigning går næppe nogensinde af mode. En stor del af den danske befolkning bor i større byer, hvor cyklen ofte er den nemmeste, og til tider også den hurtigste måde at komme omkring på. Slut med at sidde fast i en bilkø, og ærgre sig over al den kostbare tid, man spilder. Og slut med at vente på bussen, som måske er forsinket, så du risikerer at komme for sent på job eller i skole. Nu er det bare op på citybiken, og så af sted til dagens gerning!

En cykel som Specialized Sirrus 3.0 EQ Step-through er naturligvis primært tænkt som en damecykel. Men hos Cykler.dk har vi dog også mandlige kunder, der efterspørger cykler med lav indstigning. Det er dig, der evt. køber cyklen, så det er din komfort, der tæller.

Den lette og stærk aluminiumstramme er med indvendig kabelføring, hvilket ikke alene giver cyklen et lækkert, helstøbt look, men også begrænser behovet for vedligeholdelse.

Geargruppen er en 2x10-speed shimano Tiagra, så du skal nok have rigeligt med gear at vælge imellem, når den stejle bakke skal forceres, eller du har en stiv kuling imod dig.

Men man skal jo også kunne bremse ned igen. Og det kan du heeldigvis, idet Sirrus 3.0 EQ Step-through er udstyret med et par solide Tektro HD-R280 hydrauliske skivebremser. Her er der masse raf bremsekraft at gøre godt med, selv på en glat, snedækket cykelsti.

Også hvad udstyr angår, er denne lækre cykel med helt fremme: Du får skærme, bagagebærer og dynamolygter som standardudstyr. Hvis man placerer et barnesæde på bagagebæreren, må Sirrus 3.0 EQ Step-through siges at være noget nær den perfekte citybike til den travle, urbane kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: