Før DKK 8.399,00
DKK 7.199,00
SparDKK 1.200,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Solid og funktionel dame-citybike til prisen
2. 2x8 Shimano geargruppe
3. Leveres med masser af udstyr

Her i livet går tingene ofte stærkt. Det gælder vel for de fleste af os, at vi har en masse ting, vi skal nå: Vi pendler til og fra job eller uddannelse, vi skal måske hente og bringe børn i daginstitutioner. Efter fyraften skal der købes ind osv. Og når vi så endelig har fri, skal vi ud at shoppe, til træning, besøger vener og familie eller noget helt fjerde.

Hvis du er en moderne kvinde, og bor i byen, kan du måske, bedre end de fleste, nikke genkendende til ovenstående. Af og til er det lige før, man begynder at tvivle på, om døgnets 24 timer nu også kan slå til?

Under alle omstændigheder er en hurtig og funktionel citybike god at have! På den kan du suse forbi bilkøerne, og i det hele taget komme hurtigt frem alle vegne. Det er her, at 2022-modellen af Sirrus 2.0 Step-Through EQ fra Specialized ruller ind på scenen.

Når den moderne, urbane kvinde er på udkig efter et alsidigt og miljørigtigt transportmiddel, kommer denne cykel som sendt fra himlen! Dens stærke og lette aluminiumsramme har damecyklens klassiske, lave indstigning, og stellet er desuden lavet til at holde i adskillige år. Kørestillingen er ganske oprejst, hvilket mindsker belastningen på arme og overkrop.

Du kan også både køre hurtigt, og forcere stejle bakker, takket være en 2x8-speed Shimano geargruppe. Så har du et gearområde, der er mere end bredt nok til snart sagt alle de situationer, du kan tænkes at komme ud for, når du cykler i byen.

Sikkerheden er ligeledes i top, idet cyklen, som noget ganske naturligt, er udstyret med hydrauliske skivebremser. Det betyder masser af bremsekraft, også når sne og is dækker cykelstien.

En citybike skal først og fremmest være et allround transportmiddel. Og det må man sige, at Sirrus 2.0 Step-Through EQ lever op til. Den kommer nemlig med masser af praktisk udstyr: Støtteben, skærme, bagagebærer og dynamolygter. Hvis familiens yngste skal med på cykeltur, placerer du bare et barnesæde på bagagebæreren.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: